ST VIÇENS DE MONTALT

ST VIÇENS DE MONTALT

ST VIÇENS DE MONTALT


INTERVENCIÓ

Obra Nova

CATEGORIA

Habitatge

LOCALITZACIÓ

Sant Viçens de Montalt

CLIENT
ÀREA

 568 m2

DATA

2010

ESTAT

Finalitzat

IMATGES
CONCEPTE

Es tracta del projecte de nova construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat, situat a la parcel·la 22 de la Urbanització Supermaresme al municipi de Sant Vicenç de Montalt, Barcelona.

La solució adoptada consisteix en la construcció d’un edifici en L orientat al sud-oest i a les vistes, format en planta baixa per 2 peces perpendiculars separades per l’accés principal i en planta primera per un únic volum de menors dimensions que els uneix.

L’accés a la parcel·la es produeix per la part superior del solar diferenciant l’accés de vianants de l’accés rodat, que es produeix en el punt de cota de l’esplanada d’accés del garatge situat a la planta baixa.

A partir del vestíbul, que es planteja com una caixa vidriada que permet gaudir des del primer moment del jardí i de les vistes, en la part posterior de l’ ala dreta es situen les peces de garatge, safareig, servei i cuina, mentre que tot el front que dona façana al jardí esta ocupat per la zona de salons, menjador i porxo que es diferencien de la anterior pels tancaments vidriats i per la gran coberta inclinada acabada en teula.

A l’altra banda del vestíbul on s’ubica l’escala d’accés a la planta superior, es situen els dormidors dels fills que ocupen dos volums que s’adapten a la topografia i als quals s’accedeix per un passadís esglaonat que permet que cadascun dels dormitoris surti al jardí directament en la cota del terreny natural.

 

En planta primera es desenvolupa linealment, sobre la peça de saló, el programa del dormitori principal que acaba en un estudi i una terrassa mirador, mentre que a l’altra banda es crea una sala d’ús polivalent.

PLÀNOLS
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad